Nou Patufet, nominat als II Premios Nacionales de Marketing Educativo

Nou Patufet, nominat als II Premios Nacionales de Marketing Educativo

Dimecres, 30/11/-0001, 00:11h

L'escola Nou Patufet és finalista als II Premios Nacionales de Marketing Educativo en les dues categories en les quals es van presentar, Millor vídeo promocional i Millor blog de centre educatiu.
 
Els premis d'enguany, adreçats a tots els centres educatius preuniversitaris en l'àmbit estatal (públics, privats, concertats), premien les bones pràctiques en comunicació, publicitat i màrqueting en el sector educatiu del curs 2016-2017.
A les dues candidatures que s'han presentat, hi ha 9 centres educatius més com a finalistes.
La campanya de vídeo presentada és "Tria primer Nou Patufet
El blog presentat és "Les aventures de P3"

Les altres categories que proposaven aquests premis són: Millor campanya de promoció, Professional de referència, Millor pàgina web, Millor estratègia en xarxes socials i Portal educatiu més influent.
A banda dels premis en aquestes categories, en la gala de lliurament de premis del 2 de febrer al CaixaForum de Madrid, es desvetllarà el guanyador del Premi Nacional de Màrqueting Educatiu.
A la gala, a més a més, es presentaran bones pràctiques relacionades amb la comunicació, el màrqueting i la publicitat per donar suport al sector educatiu en el procés de professionalització i innovació, consolidar el màrqueting educatiu i valorar les experiències de centres educatius i professionals de l'educació.
A partir del 15 de gener es podrà votar les candidatures online a través del web http://premiosmarketingeducativo.com/finalistas2018. Aquestes votacions no seran vinculants per a guanyar però sí que es tindran en compte pel jurat (com a un aspecte més a sumar a la feina realitzada pel centre educatiu) que és qui decidirà els guanyadors finals.